bg

Kookclub juni 2016

Aperitief cinderella

Aperitief cinderella

voor 8 personen

alles oplengen  met tonic,munt en veel ijs

 

  70 cl bacardi
50cl limoncello
100 cl Vers appelsiensap

voorgerecht : Gamba’s in Carpaccio

voor 4 personen:
3 gamba’s pellen,ontdarmen, op folie leggen ,olijfolie,p&z,folie erover,plat slaan en in frigo bewaren.
1/2 groene gourgette in brunoise opstoven in olijfolie, +look tot gaar is,mixen en de kruiden erbij olijfolie en lepel amandelen
Risotto bereiden en die saus erbij voegen op het laatst .

 

  3 gamba’s
ollijfolie,
1/2 gourgette look
basiliicum,munt,peterselie,lepel amandelen

Hoofdgerecht : Kip en kreeft Valentine Thonart

voor 4 personen :
Ajuin,wortel,venkel,prei in grove brunoise aanstoven,
1 kg kip bovenbillen die ontbeend zijn aanstoven en blussen met kipbouillon,1 fles cava ,p&z en de groenten erbij. 10 min laten koken, kreeft in stukken er bij voegen +boontjes en champignons
5 min. verder stoven.
Room erbij, alles uithalen, saus afwerken,lichtjes binden mixen, gehakt peterselie alles samen nog 1x opkoken
krielaardappelen gewoon op bakken
dresseren 

  1 kip
kipbouillon
1 fles cava
500 gr kreeft (1/2 pp)
125gr boontjes
125gr champignons
0.5l room
peterselie
ajuin,wortel,venkel,prei
krielaardappelen

Nagerecht: Rabarber Pavlova

voor 4 personen:
eiwit en suiker opkloppen ,verdelen over 2 bakplaten
80 min. in oven op 130 ° afkoelen in oven
rabarber in fijne stukken opstoven,100 gr suiker en halfgaar stoven,gelatineblladjes erbij,aardbeien onder mengen
room en 100 gr suiker opkloppen 4 geweekte en gesmolten gelatine opweremen met lepel grenadine en eronder mengen , de yoghurt erbij
dresseren over de taart  en in frigo laten afkoelen

 

  200 gr eiwit
300 gr suiker
300 gr rabarber
3 gelatine blaadjes
300 gr aardbeien
50 cl room,
250 gr griekse yohurt

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag